fbpx

Friendly – Shampoobar uden duft

45,00 DKK

Friendly shampoo bar er et vidunderligt naturligt alternativ til flydende shampoo. Den er specielt sammensat til brug i håret og består af ren natur – ingen syntetiske stoffer og så uden plastik emballage.

Fra bruger anmeldelser ved vi at den egner sig langt bedre til kort hår end langt. Derimod egner den sig mindre/ikke til fint – eller farvet hår.

1 sæbebar på 95 gram svarer i brug til 5-600ml flydende shampoo. Bemærk at der er relativt lidt skum ved vask med en shampoo bar.

Vores oplevelse med Friendly shampoo bar er særdeles god. De første dage har vi følt at håret føltes lidt “tungere” end tidligere, men derefter føles håret dejligt blødt og meget nemt at sætte – og mindre “flyvsk”. Det er vores oplevelse at den egner sig bedst til kort og mellemlangt hår af normal eller tør type. Grundet indholdet af naturlige olier mener vi den er mindre egnet til fedtet hår, ligesom den ikke er rigtigt velegnet til fint eller farvet hår.

Shampoo bar er perfekt at rejse med! Her slipper du både for vægt og tilmed flydende væske, så du nemt kan have den med i håndbagagen igennem sikkerhedskontrollen hvis du flyver. Hvis du er ude i naturen er det også slut med syntetisk indhold ud i naturen, og ikke mindst bortskaffelse af emballage.

Kun 2 tilbage på lager

Friendly – Shampoobar uden duft

45,00 DKK

Varenummer (SKU): F01-001-022 Kategorier: ,