fbpx

Lille Kanin – sæt m. 4 stk.

250,00 DKK

Lille Kanin Lotion – er en fantastisk, ren og fugtgivende lotion til din baby, der plejer og blødgører huden, uden brug af kemi eller andre skadelige stoffer.

Lille Kanin fed creme – er rig på olier. Cremen lægger sig som en hinde på huden, der forhindrer at vand trænger igennem, samtidig med at huden stadig kan ånde.

Lille Kanin Bad & Shampoo – er en lækker, ren og mild sæbe til din baby. Den kan både bruges til håret og i badekarret, så alt du skal bruge er dette ene produkt, for at opnå et fantastisk resultat. Den giver en silkeblød og let skum i badet, der giver en let og behagelig badeoplevelse hver gang.

Lille Kanin Bad & Baby Olie – er en vidunderlig, mild og effektiv olie til din baby. Den kan blandt bruges på fugtet hud, da den har en blødgørende effekt, og forhindrer huden i at udtørre. Derudover kan den bruges i hovedbunden, hvorefter du kan børste håret forsigtigt for at undgå arp. Du kan også vælge at bruge den i kombination med en creme for at tilføre ekstra fugt til huden, og sidst men ikke mindst kan den også anvendes i badekarret for ekstra pleje.

Alle produkter er både allergi- og svanemærket, samt ecocertificeret så du ikke skal bekymre dig om hvilke ingredienser du bruger på dit barns sarte hud.

På lager

Lille Kanin – sæt m. 4 stk.

250,00 DKK

Varenummer (SKU): 1004-1 Kategorier: , , , , , ,